Mijn bedrijvenloket

Uw eigen omgeving

Mijn loket is uw eigen omgeving van het digitaal bedrijvenloket. Voor toegang tot 'Mijn bedrijvenloket' logt u in met eHerkenning. Hieronder leest u voorbeelden van de zaken die u in Mijn bedrijvenloket kunt regelen.

Bedrijfsgegevens

Zo staat uw bedrijf in de Gemeentelijke Basisadministratie bedrijfsgegevens van Oost Gelre. Deze gegevens komen uit het handelsregister bij de Kamer van Koophandel. Contactgegevens zoals e-mail en telefoon kunt u zelf invullen of wijzigen. Zijn er andere gegevens die moeten worden aangepast? Neem dan contact op met de Kamer van Koophandel.

Lopende zaken

Bekijk online de zaken die u digitaal heeft aangevraagd en op dit moment in behandeling zijn bij de gemeente Oost Gelre. Gebruikt u de functie 'statusmelding', dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang. Zaken die u heeft aangevraagd bij de gemeente Oost Gelre en beschikbaar zijn in het loket kunt u hier tot maximaal 5 jaar terug bekijken.

Berichtenbox Mijn Overheid

De berichtenbox Mijn Overheid bevat alle berichten die u heeft ontvangen van de gemeente Oost Gelre en andere aangesloten overheidsorganisaties.